Hardinxvelder Kor Nederveen 45 jaar in dienst van Tuijtel

12 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

Op 1 mei 1969 ging hij aan de slag als leerling-drukker bij drukkerij Tuijtel aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam. Nu, 45 jaar later, wordt Kor Nederveen (61) flink in het zonnetje gezet door zijn trotse werkgever.

Lange dienstverbanden zijn heel normaal bij de Hardinxveldse drukker, maar Kor Nederveen spant met zijn 45-jarig jubileum toch wel de kroon. “Loyale, betrokken medewerkers zijn goud voor een onderneming. We zijn heel blij met Kor. Hij is een echte vakman die hard werkt en hart heeft voor de zaak”, zegt algemeen directeur Albert Tuijtel.

Drukkerij Tuijtel is een echt familiebedrijf. Vele Hardinxvelders en Sliedrechtenaren werken voor het bedrijf én zijn vaak afkomstig uit dezelfde familie of hetzelfde gezin. Dat zorgt voor een grote saamhorigheid onder de medewerkers. En dat maakte het mede mogelijk dat het bedrijf uitgroeide tot een specialist in excellent drukwerk. Tuijtel is al ruim honderd jaar een belangrijke werkgever in de Alblasserwaard en is van het begin af aan bezig met innovatie, maar ook met duurzaam ondernemen. In 2010 mocht Tuijtel zich de eerste gecertificeerde producent noemen van CO2-neutraal drukwerk.

Kor Nederveen is een geboren en getogen Hardinxvelder, is getrouwd en heeft twee dochters. Op onder andere Facebook en Twitter heeft hij vele felicitaties in ontvangst mogen nemen. De loopbaan van Nederveen kenmerkt zich door zijn brede inzetbaarheid voor de organisatie. “Van leerling-drukker tot chef drukkerij en nu de specialist van de afdeling Nabewerking, Kor pakt altijd alles aan en doet dat met verve. We hopen dat hij minimaal zijn vijftigjarig jubileum haalt bij ons”, besluit Albert Tuijtel.

advertentie
advertentie