Bidon Classic fietstocht voor hele gezin

25 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

H'VELD-G'DAM - De Bidon Classic-fietstocht voor jong en oud gaat op zaterdag 14 juni alweer voor de twaalfde keer van start.

Het is super gezellig om met het hele gezin of een groep met vrienden en vriendinnen even gezond bezig te zijn. De natuur is in deze tijd het mooist. De organisatoren Kees Klop en Leo van Wijngaarden hebben ook dit jaar vier prachtige routes uit weten te zetten van 25, 45, 75 en 100 kilometer en zijn geheel uitgepeild, zodat mensen gewoon de pijlen kunnen volgen. Voor de zekerheid krijgt ook iedereen een routebeschrijving mee.

De tochten zijn zoals altijd geschikt voor zowel kinderen als senioren, dus voor het hele gezin. Ouderen kunnen eventueel hun e-bike gebruiken. Er is echter wel gedacht aan de getrainde fietsers en wielrenners, zij kunnen de tour van honderd kilometer afleggen.

Traditiegetrouw krijgen de fietsers onderweg een consumptie met wat lekkers bij één van de stempelposten en na afloop een mooie herinnering. Tevens worden er mooie prijzen verloot onder de deelnemers. De deelnemers hoeven zich niet te haasten want tot 18.00 uur kunnen zij hun stempelkaart inleveren.

Fietsliefhebbers kunnen zich op zaterdag 14 juni 2014 tussen 09.00 - 12.00 uur inschrijven bij het O.K.K. sportgebouw(achter het gemeentehuis) Rijnstraat 1A in Hardinxveld-Giessendam. Hier is ook kleed-en wasgelegenheid. Het inschrijfgeld is 5 euro. Het vertrekpunt is vanaf het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1.

Voor meer informatie : Kees Klop Tel. 0184-616084 of 06 51779199 of op www.bidonclassic.nl.

advertentie
advertentie