De Lange Wei loopt jaarlijkse wandelvierdaagse

6 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De Lange Wei is weer begonnen aan haar jaarlijkse wandelvierdaagse. In de maand juni maken cliënten, medewerkers en vrijwilligers iedere dinsdagmiddag een wandeling in de omgeving. De eerste wandeling was dinsdag 3 juni in de Hollandse Biesbosch. “Rond 12.30 uur vertrokken 25 cliënten, 3 medewerkers en 27 vrijwilligers met twee touringcars van EGAO richting Dordrecht waar zij een prachtige wandeling maakten. Na afloop van de wandeling hebben alle deelnemers wat gedronken en een gebakje gegeten in restaurant De Merwelanden", vertelt Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten.

De vierdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van Burgemeester de Boer-Stichting. De stichting sponsort twee keer een touringcar, trakteert twee keer op gebak, biedt alle deelnemers wat te drinken aan en na afloop van de laatste wandeling ontvangen alle deelnemers een medaille en een bloemetje. Daarnaast sponsort EGAO het vervoer van de vrijwilligers tijdens de eerste en de derde wandeling. De tweede wandeling is in Hoornaar waar de deelnemers na afloop een bezoekje brengen aan het nieuwe woonzorgcomplex De Zes Molens, de derde wandeling is in Dorst en de afsluitende wandeling is zoals ieder jaar in Boven-Hardinxveld.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

advertentie
advertentie