Rabobank sponsort Den Hâneker

23 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GIESSENBURG - De Rabobanken Alblasserwaard Noord/Oost en Vijfheerenlanden zijn hoofdsponsor jubileum Den Hâneker. Onlangs ondertekenden Wils van Dam, directeur Rabobank Vijfheerenlanden, Cees de Jong, voorzitter Den Hâneker, Carin van Huët, directeur Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost en Coert van Ee, vice voorzitter Den Hâneker het sponsorcontract.

De Natuur en Landschapsvereniging Den Haneker bestaat dit jaar 20 jaar. Op 26 november wordt Teun & Fien de Musical voor de gezinsleden van den Hâneker en jeugdleden van de Rabobanken opgevoerd. En op 28 november wordt een symposium over 'Duurzaam en innovatief natuurbeheer" georganiseerd. Tijdens dit symposium zijn o.a. professor dokter Pieter Winsemius en gedeputeerde Han Weeber de sprekers. Beide gelegenheden zijn in de Til te Giessenburg.

Fotobijschrift:

Vlnr Wils van Dam, directeur Rabobank Vijfheerenlanden, Cees de Jong, voorzitter Den Hâneker, Carin van Huët, directeur Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost en Coert van Ee, vice voorzitter Den Hâneker.

advertentie
advertentie