Cliënten, medewerkers, maar ook bezoekers ervaren de spelkoffers als leuk en zinvol. Niet voor niets zijn ze in De Lange Wei dan ook erg blij met de nieuwe 'oogst'.
Cliënten, medewerkers, maar ook bezoekers ervaren de spelkoffers als leuk en zinvol. Niet voor niets zijn ze in De Lange Wei dan ook erg blij met de nieuwe 'oogst'. De Lange Wei

Huiskamers De Lange Wei dankzij giften rijkelijk voorzien van spelkoffers

21 april 2018 om 21:44 lokaal Deel je nieuws

Vragenderwijs vreugdevolle herinneringen naar boven halen: daar zijn de blauwe spelkoffers voor bedoeld die in de verschillende huiskamers van De Lange Wei liggen alsmede in de dagbestedingsruimte, die sinds kort ook op zaterdag open is. Zowel bezoekers als bewoners beleven veel plezier aan dit nuttige tijdverdrijf. De Vrienden van de Burgemeester de Boerstichting, die geld sparen zodat we onze cliënten extra kunnen verwennen, zagen dit ook in en schonken drie koffers zodat in alle huiskamers (een concept dat het afgelopen jaar van de grond kwam) deze leuke, zinvolle activiteit kan worden gehouden.

 

Café-cafetaria De Lach overhandigde eerder dit jaar voor hetzelfde goede doel de opbrengst van de traditionele boutdraaimiddag rond kerst. Hiermee werden twee koffers aangeschaft.

 

De Vrienden zijn blijvend op zoek naar donateurs. Wie deze stichting en daarmee (de cliënten van) De Lange Wei een warm hart toedraagt en wil ondersteunen, kan voor meer informatie contact opnemen via 0184-618296. Dit is het telefoonnummer van de secretaris. Mailen kan ook: info@vvdbbs.nl.

 

Op de foto pronken cliënten, medewerkers en twee bestuursleden. Allemaal met breed lachende gezichten, maar dat spreekt voor zich.Trouwens; de volgende activiteit die de vriendenstichting mogelijk maakt is de jaarlijkse Wandelvierdaagse in juni. Cliënten, medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers gaan gezamenlijk vier avonden op pad in het dorp en omliggend gebied, zoals de Biesbosch.

advertentie
advertentie