Overhandiging sponsorovereenkomst met Adriaan Ritmeester van Welkoop Giessenburg (r) en  Wim Kafoe (voorzitter buurtbusvereniging)
Overhandiging sponsorovereenkomst met Adriaan Ritmeester van Welkoop Giessenburg (r) en Wim Kafoe (voorzitter buurtbusvereniging) P.Chr.Tromp

Welkoop sponsort Buurtbus de Binnen-Giessen

9 oktober 2021 om 07:32 Verenigingen

GIESSENBURG Op dinsdag 5 oktober is bij de vestiging van Welkoop in Giessenburg vastgelegd dat deze firma de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren.
Welkoop is een landelijke winkelketen voor tuin- en dierbenodigdheden en is in Giessenburg gevestigd aan de Peursumseweg 25a.

De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en - aansluitend -  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld. Tijdens werkdagen rijden de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur elk uur voorbij met de reclame van Welkoop op de portieren.

Wie ook tijd/zin heeft om ook achter het stuur van één van de bussen te zitten of reclame op de bussen wil sponsoren, kan zich melden via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  

advertentie
advertentie