De Winnaars
De Winnaars Ad klop

Koppel Anton Roza en Ceesverheul winnaar aan het kanaal van Steenenhoek

25 april 2022 om 14:06 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Zaterdag 23 april werd de uitwisselingswedstrijd tussen HSV ‘t Voorntje uit Hardinxveld-Giessendam en HSV de Fint uit Rossum gevist in het kanaal van Steenenhoek bij de Schelluinsbrug in Gorinchem. Met een straffe oostenwind in de lengte van het kanaal waren de aanbeten van de vis voor de vissers moeilijk te registreren. Totaal werd er door de acht koppels 19811 gram vis voor weging aangeboden. 

Het koppel Anton Roza en Cees Verheul won de wedstrijd met 6523 gram. De tweede plaats was voor het koppel Fredie Swietkowiak en Martijn Roza 3194 gram en het koppel Ricardo Smits en Jan Roza werd derde met 2818 gram. De tweede wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 7 mei in Rossum. 

Zaterdag 30 april wordt er gevist voor de competitie in de Peursumsevliet bij Giessenburg. Aanvang wedstrijd 7.30 uur. 

De eerste viswedstrijd van de Dames-competitie zit er al weer op. Gevist werd er in de wetering achter het industrieterrein bij de Nieuwenweg. Totaal werd er 616 cm vis gevangen. Joke Roza werd overtuigend winnaar met 554 cm, tweede was Lies de Kok 44 cm en Ina van Dam werd derde met 18 cm. Donderdagavond 28 april wordt er gevist in vijver achter de Prins Hendrikstraat. Aanvang wedstrijd 19.00 uur. Info: www.hsvtvoorntje.com

Vis van de Winnaars
advertentie
advertentie