Opening minimawinkel van kledingbank hardinxveld

9 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Wij van Stichting kledingbank Hardinxveld hebben besloten om naar buitendams 34 te verhuizen,we hebben een minimashop voor iedereen,voor al onze klanten veranderd er niks,die mogen gratis kleding en speelgoed meenemen.

Onze stichting gaat samenwerken met de RSD Gorichem en Stichting Leergeld,Leergeld is een project die kinderen uit gezinnen onder de 18 jaar helpen om op een sport te kunnen en schoolkampen en noem maar op,de folders zijn bij ons te verkrijgen.

Kledingbank Hardinxveld heeft de toezegging gekregen om bij ons sportkleding in bruikleen te kunnen krijgen,denk aan paardrijkleding voetbal,judo,karate en nog veel meer.alle kleding komen weer retour naar de stichting om zo weer andere ermee te helpen.

Om nog meer te laten zien aan iedereen,gaan wij a,s zaterdagochtend van half tien tot twaalf uur onze Stichting feestelijk openen op buitendams 34,onder genot vaan een bakje koffie of thee,kunt u rond kijken in kledingbank hardinxveld.ook hebben we kleding 2 voor 2 euro,en nog veel meer voor een klein prijsje,al het geld komt ten goede aan onze stichting,om zo de onkosten en sportkleding te kunnen betalen.

Aanstaande ZATERDAGOCHTEND VANAF 9:30 TOT 12:00 DE OPENING OP BUITENDAMS 34,u komt toch ook.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie