Louis Widmer en Collistar nieuw bij Ouwerkerk

Ondernemend

H'VELD-G'DAM - De vertrouwde DA (later D.I.O.) Drogisterij Van Geest heeft na meer dan een halve eeuw de deuren van het winkelpand in de Peulenstraat gesloten. De in dezelfde straat gevestigde Parfumerie-Drogisterij Ouwerkerk wil na zijn vertrek het bestaande assortiment verder uitbouwen. ,,We willen graag onder de aandacht brengen dat we de verkoop van de cosmeticamerken Louis Widmer en Collistar van Van Geest hebben overgenomen", aldus Jeroen Ouwerkerk.

Door Ria Scholten

,,In onze drogisterij is het assortiment geregistreerde geneesmiddelen zoals pijnstillers, neussprays en hoestdranken verder uitgebreid", vertelt Jeroen. ,,Artikelen die niet op voorraad zijn kunnen we binnen enkele dagen leveren en desgewenst als voorraadartikel in de winkel opnemen. Je kunt dus stellen dat de klant ons assortiment bepaalt. Het is een unieke formule die veel mensen aanspreekt. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding, ofwel voedingssupplementen. We verkopen bekende merken als Solgar, Orthica, AOV, NOW, Vitals en Golden Naturals. De klant kan bovendien rekenen op een deskundig advies op het gebied van homeopathie, phytotherapie en aromatherapie."

,,Ons assortiment natuurvoeding is in het afgelopen jaar verdubbeld", meldt Jeroen enthousiast. ,,Hiermee kunnen we nog beter inspelen op de groeiende vraag naar biologische en ecologische producten. Over drie maanden is het alweer december. Het is verstandig om tijdig te beginnen met het doen van inkopen. Daarom wil ik nu alvast wijzen op ons fraaie assortiment parfumerie- en cadeauartikelen."

De producten van het Zwitserse merk Louis Widmer worden gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. ,,Het brede scala aan verzorgingsproducten is licht geparfumeerd en beantwoordt aan de eisen van de hedendaagse dermatologie. Voor mensen met allergieën zijn zij ook zonder parfum verkrijgbaar", vertelt Jeroen. ,,De Remederm lijn is geschikt voor mensen met een zeer droge huid en heeft bovendien een herstellende werking. Zo kan bijvoorbeeld de lichaamscrème worden gebruikt ter voorkoming van zwangerschapsstriemen, maar ook voor behandeling van atopisch en chronisch eczeem en als ondersteuning bij de behandeling van psoriasis."

,,Deze maand verwachten we ook de vriendelijk geprijsde producten van het Italiaanse merk Collistar in onze winkel. Zij zorgen voor een stralend mooi gezicht, een verzorgd lichaam en gezond en glanzend haar. De fabrikant maakt bij de samenstelling van zijn verzorgingsproducten gebruik van de meest innovatieve en effectieve ingrediënten", aldus Jeroen. ,,Dit resulteert in een perfecte verzorging van elk huidtype. De make-up producten van Collistar zijn hypoallergeen en bevatten honderd procent huidvriendelijke bestanddelen." De winkel is telefonisch bereikbaar via 0184-614213.

Foto-onderschrift: Jeroen Ouwerkerk wil het bestaande assortiment graag uitbouwen.

advertentie