Jaarlijkse autoshow met megaveel voordeel

28 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - De voorbereidingen voor de jaarlijkse autoshow van Autoservice van der Linden zijn in volle gang. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 november is iedereen welkom om in een gezellige ambiance kennis te maken met de Kia modellenrange en een royaal aanbod van gebruikte auto's van verschillende merken. Piet en Hendra van der Linden: ,,Iedereen die tijdens die dagen bij ons een nieuwe of gebruikte auto koopt ontvangt een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn vestiging op het Burg. Winklerplein."

Door Ria Scholten

De begane grond van de fraaie showroom biedt plaats aan de nieuwe Kia's. Wie op zoek is naar een occasion doet er goed aan een kijkje op de bovenverdieping te nemen. Zoals gebruikelijk kan er tijdens de autoshow van de Kia dealer heel veel voordeel worden behaald. ,,Elke auto die wordt ingeruild is minimaal 1.500 euro waard", vertelt Piet. ,,De actie is van toepassing op auto's met een verkoopprijs vanaf 4.750 euro. Voorwaarde is wel dat de inruilauto minimaal drie maanden tenaamgesteld is. Er is echter nog meer nieuws onder de zon. Onder de kopers van de nieuwe én gebruikte auto's verloten we 1.000 euro."

,,De absolute klapper is de minuut gratis winkelen voor iedereen die tijdens de show bij ons een auto koopt. Machiel Pranger en Hans de Ligt, de eigenaren van de Albert Heijn vestiging, zullen er voor de shoppers ongetwijfeld een gezellige happening van maken. Graag willen we tevens de aandacht vestigen op diverse acties op nieuwe Kia's, waaronder de 50/50 deal met nul procent rente op de financiering. Daarnaast zijn er diverse stands met accessoires, winterbanden en velgen."

,,Natuurlijk doen we ons best om er op alle fronten een gezellig dag van te maken", vult Hendra aan. ,,Op de zaterdag is glasblazer Bas van de Wal aanwezig. Hij laat zien hoe hij zijn bijzondere creaties vervaardigt. Het is ook mogelijk om glaswerk bij hem te kopen. Leerlingen van Karateschool Tsunami verzorgen om 11.00 en 14.00 uur een demonstratie Oosterse vechtsporten. Zij doen dit onder leiding van eigenaar Jan de Bruin."

,,We gaan de bezoekers van de show goed verwennen. Naast koffie met koek serveren we een drankje en een hapje, maar zij kunnen ook genieten van belegde broodjes en soep", aldus Hendra. ,,Voor elke bezoeker ligt er een leuke attentie klaar. Kinderen kunnen meedoen met de kleurwedstrijd, waarmee zij leuke prijzen kunnen winnen. Zij vinden in de kinderhoek in de showroom kleurpotloden en stiften, maar mogen ook thuis gaan kleuren en de kleurplaat daarna bij ons inleveren."

,,Het is nog niet bij iedereen bekend dat we sinds 1 juni eigenaar zijn van de naastgelegen Carwash Sliedrecht", meldt het echtpaar. ,,Hiermee is onze service nóg completer geworden. Zaterdag 8 november wordt om 08.30 uur het startschot gegeven voor de Mijn Kia Testdag."

Foto-onderschrift: De Kia Picanto is de meest compacte Kia telg en in vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie