Jubilaris en ere-lid Aart Verwoerd en bestuurslid Renate den Breejen
Jubilaris en ere-lid Aart Verwoerd en bestuurslid Renate den Breejen Marian den Ouden

EHBO vereniging Giessendam eert jubilaris

Overig Deel je nieuws

Tijdens de algemene ledenvergadering van EHBO afd. Giessendam werd het een feestelijke bedoening. Dhr Aart Verwoerd vierde zijn 50-jarig lidmaatschap en hiervoor kreeg hij uit handen van de districtssecretaris dhr Jan den Haan het bronzen draaginsigne met gouden Tilanus uitgereikt. Binnen deze 50 jaar heeft Aart zich ook ruim 40 jaar ingezet voor de vereniging als LOTUS slachtoffer. Wekelijks was hij aanwezig om op een levensechte wijze wonden en ziekte beelden aan de cursisten te tonen. Op deze manier werden de EHBO’ers goed voorbereid op situaties die zich ook in het echte leven voor kunnen doen.

Vanwege zijn grote verdiensten voor de EHBO afd. Giessendam is hij benoemd tot ere-lid van de afdeling.

Ook mw. Renate den Breejen werd in het zonnetje gezet. Nadat zij vorig jaar is onderscheiden voor haar 25-jarig lidmaatschap kreeg zij nu het blauw-gele draaginsigne opgespeld voor haar bestuurswerk. Renate heeft al 17 jaar een bestuursfunctie en de laatste jaren zorgt zij er als penningmeester voor dat de financiële zaken goed verlopen.

EHBO Giessendam is trots op haar leden die zo’n grote bijdrage leveren aan de vereniging en de maatschappij! Wilt u ook een EHBO of reanimatie cursus volgen? Neem dan eens een kijkje op onze website EHBOGiessendam.nl of neem contact op met de secretaris via ehbogiessendam@hotmail.nl

advertentie
advertentie