Afbeelding
koorfotograaf

het arkels visserskoor treedt op 15.10.2022 weer op

Overig Deel je nieuws

Op 10 oktober 1995 werd in Arkel het Arkels Visserskoor opgericht en dat betekende  dat in oktober 2020  plannen werden ontwikkeld om  een jubileumavond met de koorleden en genodigden te gaan organiseren, maar de Corona-maatregelen die noodgedwongen kwamen zouden dit allemaal gaan verhinderen. Dus moest er toen 2 jaren ‘’gewacht’’ gaan worden totdat deze plannen konden worden uitgevoerd.

Daarom zal het jubileumfeest voor het 25 jaar bestaan  nu dan ook op zaterdag 15 oktober 2022  worden gehouden en wel in de ‘’thuisbasis’’ De Lingehof aan de Harpstraat 11 te Arkel.

 Het programma zal nu in beknopte vorm worden weergegeven:

20.00 uur – opening door de voorzitter Riet van Hees, na haar toespraak zullen de jubilarissen e.d.    worden gehuldigd. Uiteraard zal het Arkels Visserskoor zelf ook te horen zijn met  een optreden met een aantal serieuze liedjes. Daarna zal er ook gelegenheid zijn om het A.V.K. door middel van een toespraak te kunnen feliciteren.  Gedurende de pauze zal een DJ leuke muziek draaien. Na de pauze zingt ons koor weer met diverse ‘’meezingliedjes”.  De avond zal worden besloten door het trio AKKOORD met gezellige accordeonmuziek. Mocht je zin hebben om deze avond te willen meemaken, de kaartverkoop is vanaf 19.30 uur in De Lingehof. De toegangsprijs bedraagt € 5,-- en dat is inclusief 2 consumpties.

advertentie
advertentie