Ploegentijdrit Jan van Arckel komt er weer aan

Sport

NOORDELOOS - De ploegentijdrit voor recreanten, georganiseerd door RC Jan van Arckel komt er weer aan. Woensdag 20 augustus kunnen de snelle mannen en vrouwen uit de regio weer in een ploeg van vier personen laten zien hoe hard ze door de polder kunnen fietsen. Het parcours ligt in Noordeloos in de polder richting Ameide. Vooraf aanmelden is dit jaar dringend gewenst.

Voorafgaande aan de ploegentijdrit worden de districtstijdritten voor licentiehouders gehouden in samenwerking met het KNWU District Zuid Holland. Licentiehouders kunnen zich vooraf inschrijven of ter plaatse. Wie mee wil doen zonder licentie dient zich vooraf in te schrijven m.v.v. NAW gegevens en categorie.

De ploegentijdrit start rond 19.00 uur en is bedoeld voor regionale recreatieve snelle wielrenners. Vier deelnemers per ploeg, de tijd van de derde is bepalend voor de uitslag. Per ploeg is maximaal één licentiehouder van de Sportklasse of Amateurs toegestaan.

Zowel voor de districtstijdrit als de ploegentijdrit kan vooraf ingeschreven worden bij baukeminkema@hotmail.com. Let op: Voor niet-leden van Jan van Arckel is voorinschrijving verplicht. Ploegen betalen bij het afhalen van de rugnummers € 10,-- per ploeg.

Voor meer informatie over het parcours en het programma, kijk op: www.janvanarckel.nl.

advertentie
advertentie