Okk70 heren 1 komt tekort in Waspik

Sport

Na twee goede wedstrijden te hebben gespeeld stond er zaterdagmiddag een serieuze test op het programma voor de gepromoveerde heren van Okk70. Uit tegen titelkandidaat Atak H2 uit Waspik.

In het begin van de wedstrijd miste het spel van Okk de noodzakelijke beleving en ondanks dat de pass goed verzorgd was konden de heren geen vuist maken aan het net. Te veel persoonlijke fouten zorgden ervoor dat het degelijke Atak punt voor punt uitliep tot een gemakkelijke 25-13 overwinning.

In set 2 werd er gewisseld waardoor er iets meer beleving in het spel kwam bij de Hardinxvelders. Het ging redelijk gelijk op, echter Atak had de beschikking over enkele spelers met een lastige service waarbij de pass van Okk het een paar keer direct liet afweten. Zo kreeg Okk een aantal keren een serie punten tegen. Het vertrouwen in en goede afloop verdween aan het einde van de set en Okk verloor ook deze set met 25-16.

In set 3 wisselde Okk van spelverdeler en kwam Art binnen de lijnen. Atak mocht beginnen met serveren en deed dat erg sterk. De pass liet het volledig afweten en al snel stond er een 7-0 achterstand op het bord. Desondanks kwam de vechtlust bij Okk naar boven en punt voor punt werd het gat gedicht. Rond de 20 was de stand gelijk en Okk rook de setwinst. Helaas bezweek ook op dat moment de pass onder de servicedruk en maakte Atak het beslissende gaatje 25-21.

Ondanks het verlies van de voorgaande sets bleef het plezier in het spel van Okk alleen lukte het niet om Atak er onder te krijgen. Okk kwam simpelweg tekort en met 25-16 bleven de volle 5 punten terecht in Waspik.

Volgende wedstrijd is thuis tegen NextVolley uit Dordrecht. Met een complete selectie zal Okk proberen zoveel mogelijk punten in Hardinxveld te houden.

advertentie