Zaalkorfbalseizoen van start met toernooi

Sport

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Voor de 28e maal houdt korfbalvereniging Vriendenschaar op zaterdag 1 november het zaalkorfbaltoernooi in sporthal 'De Wielewaal', dat dit jaar het 'Vriendenschaar- Intro Personeel -zaalkorfbaltoernooi' als naam heeft. Alle verenigingen zullen dit toernooi weer aangrijpen om in vorm te komen voor het komende zaalseizoen, dat een week later gaat beginnen.

Ook nieuw is dat er dit jaar drie deelnemende ploegen zijn in plaats van vier. De deelnemende verengingen van het toernooi zijn naast Vriendenschaar plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld en Merwede uit Sliedrecht.

Het toernooi gaat om 16.30 uur van start met de wedstrijd tussen Merwede en HKC. Na de deze wedstrijd vinden er omstreeks 18.00 uur demonstratiewedstrijden van de F-pupillen plaats en is er een demonstratie van de jongste korfballertjes, 'De Kangoeroes', van Vriendenschaar. Omstreeks 19.15 uur begint de tweede wedstrijd van het toernooi plaats, de wedstrijd tussen Vriendenschaar en Merwede. Aansluitend is er een presentatie van alle (sponsor)teams van KV Vriendenschaar.

De derde wedstrijd van het toernooi, die om 21.00 uur aanvangt, is de wedstrijd tussen HKC en Vriendenschaar. Om 22.30 uur is er een prijsuitreiking.

De toegang is gratis.

advertentie
advertentie