Afbeelding

River Trotters zet zegereeks in Hardinxveld-Giessendam voort

12 februari 2024 om 15:01 Basketbal

HARDINXVELD-GIESSENDAM De mannen van River Trotters  zetten de winst in de promotiedivisie voort. Na de winst vorige week tegen Biks Shots wisten de mannen in eigen huis weer te winnen. De thuiswedstrijd tegen Heroes 2 uit Den Bosch werd met 85-71 gewonnen. 

In het eerste kwart weten de mannen met 29-17 meteen het verschil te maken. Door goed verdedigend werk in het tweede kwart en door sterke acties van Leron, Maxwell en Fabio werd ook dit kwart gewonnen met 46-30.In het derde kwart kwamen de mannen uit Den Bosch erg sterk uit de kleedkamer en weten een run te maken. Er werd door River Trotters slordig gespeeld waardoor de mannen uit Den Bosch terug kwamen op een verschil van tien punten. 

Het derde kwart eindigt in 64-54.Door mooie acties en sterk verdedigend werk weten de River Trotters mannen de winst in eigen huis te houden. De wedstrijd eindigt in 85-71 met dubbele cijfer scores voor Richard Maxwell (24), Leron Esajas (23), Gillian Boldewijn (16) en Fabio Tokromo (15).De volgende wedstrijd wordt zaterdag 17 februari gespeelt om 13:00 in Bemmel tegen QSTA United.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie