River Trotters verloor in eigen huis van Triple Threat
River Trotters verloor in eigen huis van Triple Threat Richard van Hoek Fotografie

River Trotters verliest in eigen huis van Triple Treat

2 april 2024 om 14:24 Basketbal

HARDINXVELD-GIESSENDAM  Voor River Trotters heren stond zaterdag in eigen huis de competitie wedstrijd tegen Triple Treat op het programma. Deze tegenstander stond op dinsdag 26 maart ook op het programma en toen won River Trotters met 62-73. Zaterdag werd echter verloren in 68-72. 

Door afwezigheid van Gillian, Arco en Niek startte de wedstrijd met negen man op de bank. Het eerste kwart begon moeizaam voor River Trotters, er werd direct druk gezet door de heren uit Haarlem. Hierdoor ging het eerste kwart verloren met 12-22. Helaas wisten de Haarlemmers in het tweede kwart verder uit te lopen, ondanks drie punters van Kaya en Filip gingen de mannen met 33-47 de kleedkamer in. 

VRIJE WORPEN Na de rust wisten Kaya, Noel en Leron de basket te vinden en brachten het verschil terug naar zes punten (41-47) met een time-out aan de kant van Triple Treat tot gevolg. Na deze time-out wist Triple Treat de basket weer te vinden en bracht de score dit kwart naar 50-61. Het vierde kwart opende met puntenreeks aan de kant van River Trotters wat de stand terugbrengt naar 61-61. Door het missen van twee vrije worpen aan de kant van de Oudcomb formatie en een score van Daniel Grit ( Triple Treat) kwam de stand op 62-65. 

UITWEDSTRIJD Hierna vonden Richard en Kaya de basket weer, waardoor de Hardinxvelders voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwamen (66-65). In het slot van de wedstrijd wisten de mannen de basket helaas niet meer te vinden en eindigde de wedstrijd met 68-72. Zaterdag 6 april staat de uitwedstrijd tegen CobraNova op de planning. Er is in de stand nog van alles mogelijk. Bij winst zal de zesde plek bemachtigd kunnen worden.

advertentie
advertentie