Groepsfoto van alle Vriendenschaar teams bij ploegenpresentatie
Groepsfoto van alle Vriendenschaar teams bij ploegenpresentatie foto gemaakt door Wim vd Pijl

Succesvol en geslaagd Intro Personeel zaaltoernooi Vriendenschaar

22 november 2022 om 13:43 Korfbal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op 17 en 19 november was er het jaarlijkse Intro Personeel zaalkorfbaltoernooi bij Vriendenschaar. Dit jaar mocht het publiek ook weer aanwezig zijn in sporthal de Wielewaal. 

Met de deelnemende verenigingen Merwede (Albatros), Albatros (Zwijndrecht), Spirit (Voorthuizen) en Vriendenschaar kende het toernooi een interessant deelnemersveld voor zowel de standaardteams als de reserveteams. In het laatste weekend voor start van de competitie was het goede gelegenheid voor de ploegen om zichzelf te testen en konden de coaches nog eens tactiek en vak samenstellingen uitproberen.

Op donderdagavond 17 november stonden er vier wedstrijden gepland. De 1e en 2e teams van Merwede en Vriendenschaar speelden tegen elkaar en ook de 1e en 2e teams van Spirit en Albatros namen het tegen elkaar op.

Uitslagen 17 november:

Merwede 2 – Vriendenschaar 2:       16 – 15

Sprit 2 – Albatros 2:                           14 - 10

Spirit 1 – Albatros 1:                          21 – 17

Merwede 1 – Vriendenschaar 1:       14 - 20

Zaterdag 19 november waren er naast de vier wedstrijden ook weer demonstratiewedstrijden van de Vriendenschaar F-jeugd en een demonstratie training van de jongste korfballertjes, de kangoeroes. Aansluitend aan de F-wedstrijden en kangoeroe training was er de inmiddels traditionele presentatie van alle teams van KV Vriendenschaar aan publiek en de aanwezige sponsoren op het Vriendenschaar sponsorplein.

Uitslagen 19 november: 

Vriendenschaar 2 – Albatros 2:         13 – 21

Spirit 2 – Merwede 2:                         21 – 14

Spirit 1 – Merwede 1:                         39 - 12

Vriendenschaar 1 – Albatros 1:         14 - 18

Spirit wist overtuigend met zowel haar 1e als ook 2e team alle wedstrijden te winnen en werd zo de terechte toernooiwinnaar en mocht als winnaar de 1e prijs in ontvangst nemen welke ter beschikking is gesteld door bouwonderneming Stout bv. 

Het zaalkorfbal toernooi bij Vriendenschaar is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Intro Personeel en de subsponsors BM van Houwelingen en Expert Dukel. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie