links: 3e E. Hartog, 1e Vas Rietveld, 2e C. Schot, winnaars heren
links: 3e E. Hartog, 1e Vas Rietveld, 2e C. Schot, winnaars heren Jannie van Dijk

Geslaagde Grote Visdag bij HSV De Alver

Overig Deel je nieuws

Zaterdag 25 augustus heeft HSV De Alver de grote visdag gehouden voor heren, dames en jeugd. De slogan van deze dag is dat iedereen prijs heeft en het moet een sportieve gezellige dag zijn. De heren visten 's morgens in het Kanaal van Steenenhoek,13 vissers deden een gooi naar de winst. Die was weggelegd voor Vas Rietveld, hij liet geen spaan heel van zijn medevissers en wist ruim, ruim, ruim te winnen met een net vol vis dat woog 10710 gram, 2e prijs Cor Schot met 3610 gram en 3e prijs voor Ernst Hartog met 2370 gram.

De dames visten 's middags in de Alverput. vijf dames waren gekomen en visten onder tropisch weer. Josien Kros wist te winnen met 830 gram, Corrie van Geffen kreeg de 2e prijs met 750 gram en de andere drie dames zaten nog te wachten op een beet. 

Ook de jeugd visten in de Alverput en de kleinste visser was de winnaar Junior Wijnants wint met 33 cm, Gerja Kloek werd 2e met 26 cm en Henk Kloek werd 3e met 25 cm. Zara Wijnants wist niets te vangen.maar kreeg toch een envelop. 

Na afloop werd de prijsuitreiking in de Til gedaan onder het genot van een hapje en drankje. Ouders kamen kijken, jeugd, dames en heren waren aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen. Het motto van deze dag is vooral sportief bezig zijn en gezelligheid met elkaar. HSV De Alver kijkt met een tevreden blik terug op deze mooie warme dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaars jeugd
Winnaars dames
advertentie
advertentie