Nieuwe versterkingen binnen het bestuur van IJsclub de Giessen
Nieuwe versterkingen binnen het bestuur van IJsclub de Giessen Cees van Vliet

Nieuw elan IJsclub de Giessen

Overig Deel je nieuws

Wetenschappers zijn er nog niet over uit. Krijgen we de komende jaren zachte winters door alle klimaatveranderingen? Of stevenen we door een verlaagde zonneactiviteit regelrecht af op een kleine ijstijd, zoals we deze in de Middeleeuwen voor het laatst gezien hebben? Hoe dan ook, IJsclub de Giessen in Giessenburg volgt alles op de voet en is er klaar voor, mocht de tocht der tochten van de Alblasserwaard deze winter eindelijk weer eens geschaatst worden.

Met recentelijk vijf versterkingen binnen het bestuur zijn alle functies optimaal bekleed en bruist het van de nieuwe initiatieven. Eén daarvan is de ontwikkeling van een eigen website om haar achterban van de meest actuele informatie te voorzien. Ook voor het 125 jarig jubileum van de IJsclub in 2020 worden initiatieven ontplooid. Er kan geen ijs beloofd worden, maar er zijn mooie plannen in de maak om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Wil je hiervan op de hoogte blijven, check ons dan op Facebook of Instagram.

Wil je de activiteiten van IJsclub de Giessen steunen? Dat kan door lid te worden voor slechts 5 Euro per jaar. Ook zoekt de IJsclub nog actieve vrijwilligers om o.a. het verkeer in goede banen te leiden bij een molentocht. Meer informatie kan je vinden op de nieuwe website: www. ijsclubdegiessen.nl.

De 5 nieuwe bestuursleden (van links naar rechts); Dick van der Kooij, Robert Woudenberg, Arie Boer jr, Marilène Rietveld en Arjan Leeuwis.

advertentie