Schijf van 5
Schijf van 5 Gewoon Doen

Bootcamp voor tieners in Hardinxveld-Giessendam

19 februari 2021 om 09:29 Overig

H’VELD-G’DAM De mogelijkheden om te sporten voor kinderen tussen de 10-12 jaar zijn in verband met de lockdown behoorlijk beperkt. Sommige sportclubs kunnen buiten geen trainingen aanbieden en schoolsport zit er ook nog even niet in. Wat wel kan is bootcampen en wat leren over voeding. Voeding en - beweegadvies Gewoon Doen houdt acht lessen van 1 uur waarin aan spieren en conditie wordt gewerkt. Trainster is Jenny Hoekwater, docent lichamelijke opvoeding en gewichtsconsulent. Op donderdag 4, 11, 18, 25 maart en 1, 8, 15 en 22 april van 16.00 tot 17.00 uur worden de bootcamps gegeven. Ze gaan trainen op een plein in Hardinxveld-Giessendam, locatie nog niet bekend, hangt af van aantal deelnemers.

,,Het doel is lekker bewegen door oefeningen te doen (bootcamp) waardoor je sterker kunt worden en je lekkerder in je vel gaat zitten. Wanneer je ontdekt dat sporten leuk is kun je rondkijken bij sportclubs om te zien welke sport leuk is om blijvend te gaan doen.”

Meer informatie of inschrijven via gewoondoen156@gmail.com of 06-48580737. De kosten bedragen €20,- voor de totale cursus. Wie een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, wordt (een deel) van de kosten mogelijk vergoed.

advertentie
advertentie