Afbeelding
Google Streetview

Zwembad Hardinxveld-Giessendam wordt verbouwd

11 november 2021 om 17:22 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Bij zwembad De Duikelaar wordt maandag 22 november gestart met een verbouwing van het zwembad. Het betreft de vervanging van de inmiddels 40 jaar oude kleedkamers en de toiletgroepen. Zo sluiten de deuren van sommige cabines slecht en zijn de toiletten sterk verouderd. Na de verbouwing zal de garderobe zijn voorzien van nieuwe omkleedcabines waarvan een aantal geschikt zijn voor kleine gezinnen.

Verder wordt de garderobe voorzien van nieuwe hangtoiletten, komen er nieuwe deuren en wordt de vloer vervangen. Ook de vloer van de entree wordt vervangen. Tot slot worden de muren opnieuw geverfd, zodat alles er weer als nieuw uitziet en weer een aantal jaren mee kan.

De planning is dat alles klaar is rond de derde week van januari 2022. Ondanks de verbouwing blijft het zwembad wel gewoon open, maar aan enige overlast valt niet te ontkomen. Bezoekers kunnen zich wel blijven omkleden. Zo worden er op het terras in de zwemzaal een beperkt aantal kleedcabines geplaatst, maar kan er geen gebruik worden gemaakt van de douches.

advertentie
advertentie