Teus Ruijter en Wim de Bruin
Teus Ruijter en Wim de Bruin prive collectie

Teus Ruijter en Wim de Bruin zesde in 4Islands mountainbikerace

24 april 2022 om 14:15 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Met een zevende en achtste plaats in de laatste twee etappes zijn mountainbikers Teus Ruijter en Wim de Bruin uit Hardinxveld-Giessendam als zesde geëindigd in de vijfdaagse etappe koers 4Islands in Kroatië. 

De Duitse leiders Simon Stiebjahn en Martin Frey van Singer Racing wisten vier van de vijf etappes te winnen en werden op het podium vergezeld door Hugo Drachou en Peeter Pruus van team Buff-Megamo en Daniel Geismayr en Fabian Rabensteiner van Wilier-Pirelli. ,,Gisteren was het heel erg glad door de regen en we moesten op een gladde weg met kasseien sprinten om de zesde plaats. Dat risico hebben we maar niet meer genomen en zo kwamen we als zevende binnen”, aldus de Bruin.

,,De afsluitende etappe was een korte van veertig kilometer en we schoven steeds verder op naar voren. De achtste plaats was voldoende om onze zesde plaats zeker te stellen. Vooraf had ik op een top tien plaats gehoopt maar een zesde plaats overtreft toch wel onze verwachtingen”, aldus Ruijter.

Afbeelding
Stage 4 of the 2022 4Islands Mountain Bike stage race
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie