Zwemmers ZVH
Zwemmers ZVH Sushriya Awasthi

Sarah van Roon verbreekt persoonlijk record met 8 seconden

14 april 2024 om 19:25 Sport Deel je nieuws

SLIEDRECHT – Op zaterdag 13 april vond in zwembad de Lockhorst in Sliedrecht de zesde ronde van de Meerkamp plaats. Het was een lange zit, maar desondanks was het een gezellige wedstrijd en wisten de zwemmers van ZVH 14 persoonlijke records te verbreken en 3 medailles mee naar huis te nemen.

Voor twee zwemmers resulteerde de inspanning in eremetaal. Ilse Kraaijeveld behaalde het zilver op de 200 meter wisselslag en op de 100 meter vrije slag en Sarah van Roon nam het brons mee naar huis op de 50 meter rugslag. Cindy Hagenaar, Jaco Huisman, Edward Korevaar, Julian Korevaar, Carletta de Leeuw, Christie de Rover, Lieke de Rover, Lotte Spelt, Merel van Wijk en David Zonneberg zwommen, zonder podiumplaats, mooie resultaten.

Sarah behaalde deze dag niet alleen het brons maar ook de grootste verbetering van de dag. Op de 25 meter schoolslag verbrak ze haar tijd met 8 seconden. De volgende en tevens laatste wedstrijd dit seizoen, ronde 7 van de zevenkampcompetitie, vindt plaats op zaterdag 15 juni en deze wordt gehouden in Bronbad de Lockhorst in Sliedrecht.