(Vlnr) Friso van Heteren, Andre Ruitenberg, Kjeld van den Bosch, Robbin Boon, Kaj Bakker, Rens Vaarwater, (onder) René Sterrenburg, Gerco de Ruijter en Thierry Leenman van Kraaienest 3 vieren hun kampioenschap.
(Vlnr) Friso van Heteren, Andre Ruitenberg, Kjeld van den Bosch, Robbin Boon, Kaj Bakker, Rens Vaarwater, (onder) René Sterrenburg, Gerco de Ruijter en Thierry Leenman van Kraaienest 3 vieren hun kampioenschap. Romy Kraaijeveld

Kampioenen Kraaienest 3 promoveren naar Eredivisie

17 april 2024 om 18:45 Sport Deel je nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Kraaienest 3, de dartploeg van Café ‘t Kraaienest, is donderdag 11 april kampioen geworden in de 1e divisie en promoveert naar de regionale Eredivisie van de BDK (Bliekse Dart Kompetitie).

Het was een spannend seizoen in competitie 1a van de BDK. De spanning was om te snijden tussen plaatsgenoot S.T.D., Bosch Lexmond 1 en Kraaienest 3. Eerstgenoemde haakte voor het einde af en de laatste competitiewedstrijden gingen nog tussen Bosch Lexmond 1 en Kraaienest 3. De beslissing viel tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen, waar Kraaienest 3 een geweldige prestatie leverde en een cruciale overwinning behaalde die hun de titel opleverde.

Na het binnenhalen van het kampioenschap sprak captain Friso van Heteren zijn dankbaarheid uit naar het team voor hun toewijding en benadrukte hij dat alle spelers dit seizoen boven zichzelf uit zijn gestegen. ‘Vriendschap en vertrouwen in elkaar brachten ons naar dit fantastische kampioenschap. Dit gaan we zeker even goed vieren!’

advertentie
advertentie