Voorzitter Michel Helmink, penningmeester Kees van Lopik van vvHardinxveld en Danny Kraaijveld van Sportcentrum Dordrecht proosten op de nieuwe samenwerking
Voorzitter Michel Helmink, penningmeester Kees van Lopik van vvHardinxveld en Danny Kraaijveld van Sportcentrum Dordrecht proosten op de nieuwe samenwerking vvh

Sportcentrum Dordrecht en vv Hardinxveld tekenen samenwerkingsovereenkomst

Voetbal

H’VELD-G’DAM Sportcentrum Dordrecht en vv Hardinxveld hebben donderdag 18 februari een samenwerkingsovereenkomst van drie jaar getekend. Hiermee wordt Sportcentrum Dordrecht  de kledingsponsor en hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor vv Hardinxveld en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is erg blij met en trots op deze nieuwe verbintenis. Danny Kraaijeveld, manager teamwear bij Sportcentrum Dordrecht: ,,vv Hardinxveld is een mooie vereniging met een lange geschiedenis, dit jaar bestaan ze 80 jaar. Wij zijn dan ook zeer trots en blij, dat wij deze vereniging mogen toevoegen aan onze portefeuille. Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking.”

Ook Michel Helmink (voorzitter) en Kees van Lopik (penningmeester) zijn zeer content met de samenwerking/ Michel Helmink: ,,Wij verheugen ons op de samenwerking met Sportcentrum Dordrecht, die al vele jaren een enorme staat van dienst heeft opgebouwd op het gebied van teamwear. Sportcentrum Dordrecht staat voor kwaliteit en professionaliteit, kenmerken die bij onze club passen.”

vv Hardinxveld is opgericht in 1941 en bestaat dit jaar 80 jaar. De club is de enige voetbalclub in de gemeente Hardinxveld-Giessendam en speelt op Sportpark de Sluisweg gelegen aan de oostgrens van Giessendam / Neder-Hardinxveld. Het Macron tenue van vv Hardinxveld, is rood wit. Hardinxveld speelt 3de klasse (zaterdag).

advertentie
advertentie