OKK'70 in de aanval
OKK'70 in de aanval Machlon de Jong

OKK’70 Heren 1 blijft ongeslagen in eigen huis (3-2)

30 september 2019 om 08:40 Volleybal Deel je nieuws

Afgelopen vrijdagavond 27 september stond voor de volleyballers van OKK’70 Heren 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Sinds december 2018 wisten de mannen geen wedstrijd meer te verliezen in sporthal de Wielewaal, zouden de mannen de reeks in de Derde Divisie kunnen doorzetten? Saillant detail; sinds december 2018 hebben de mannen het Talent van de Week geïntroduceerd, een jeugdspeler die meedoet aan de warming-up en meestal direct het eerste punt scoort in de wedstrijd! Ook deze vrijdag bleek het “geheim” te werken en werd Next Volley Dordrecht met 3-2 verslagen in eigen huis.

De eerste set vorderde gestaag, door voldoende service- / aanvalsdruk en lekker verdedigen wisten de mannen van OKK’70 de set netjes uit te spelen. De inzet lag hoog en ondanks wat onzorgvuldige foutjes bleek Next nog steeds onderste boven van die eerste bal waardoor OKK’70 met 25-22 de eerste set wist te winnen. Bijna ongewijzigd speelde de mannen van Heren 1 de wedstrijd uit, af en toe werd Michel gewisseld voor Robert en mocht Jos even liberoën voor de middens. De heerlijke aanvallen van OKK’70 werden afgewisseld door een tactisch balletje van Leon en heel soms wisten ze een balletje te blokkeren. Nadat set 2 voor Next was en OKK’70 set 3 binnenhaalde was het zaak om ook set 4 te winnen, toch moesten de mannen zich op maken voor set 5. Het enthousiasme steeg, en als de volleyballers enthousiast zijn winnen ze, waardoor de mannen van OKK’70 uiteindelijk als winnaar van het veld stapte. 

Na het verlies van vorige week bij Volley2B wisten de mannen hun tweede wedstrijd in de Derde Divisie dus te winnen van notabene de koploper. Weten de mannen zich dit seizoen te ontwikkelen tot stabiele topper in de Derde Divisie? Volgende week zaterdag staat de volgende proef op het programma, om 16:30 strijden de mannen in Krimpen tegen City Bril Krimpen. Wees erbij, of blijf op de hoogte!

advertentie
advertentie