Nieuwsbrief morgen de lucht in

7 november 2007 om 00:00 Nieuws

Nieuwsblad Het Kompas geeft morgen, donderdag 8 november om 12.00 uur, namelijk haar eerste Nieuwsbrief uit. Iedere lezer van het nieuwsblad, dat wekelijks thuis wordt bezorgd en dagelijks op internet verschijnt, kan zich gratis voor deze e-mailservice aanmelden.

Volgende stap op nieuwe site Het Kompas H’VELD-G’DAM - Brandweersirene gehoord? Nieuwsgierig naar de score van de lokale voetbalclub? Wat heeft de gemeenteraad besloten? Op www.kompashardinxveld-giessendam.nl is het te lezen. Via de gratis Nieuwsbrief in de mailbox kunnen belangstellenden vanaf morgen meteen doorklikken naar het laatste nieuws.

De internetgebruikers, die in toenemend aantal www.kompashardinxveld-giessendam.nl bezoeken, zijn al bekend met de dagelijkse nieuwsvoorziening over hun woonplaats en directe omgeving. Dit wordt met de gratis Nieuwsbrief van Het Kompas nog eenvoudiger. Na eenmalige registratie wordt de actuele Nieuwsbrief op weekdagen om 12.00 uur en in het weekeinde om 20.00 uur naar het opgegeven mailadres gestuurd. In de toekomst wordt het overigens mogelijk om voorkeuren aan te geven. Mensen die bijvoorbeeld veel belangstelling hebben in 112-meldingen, kunnen dit dan doorgeven.

De website van Het Kompas wordt gefaseerd uitgerold. In fase één, die inmiddels alweer enkele weken draait, staat de dagelijkse nieuwsvoorziening centraal. In de volgende, tweede fase wordt de interactie met de lezer versterkt. Lezers kunnen dan hun zelfgemaakte foto’s en filmpjes aanleveren voor de site. ,,Iedereen kan dan correspondent worden. We gaan de best bekeken items vervolgens belonen,” onthult BDU-hoofdredacteur Jos Scholten. Meer informatie over deze fase volgt de komende tijd.

u Aanmelden nieuwsbrief: Surf naar www.kompashardinxveld-giessendam.nl en klik op ‘Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief’.

advertentie
advertentie