‘Rugzak’ om komst te promoten

10 december 2008 om 00:00 Nieuws

Sinds een jaar verzorgt Meis ook een compleet aanbod aan BHV-opleidingen (bedrijfshulpverlener). Om dat te promoten was directeur Dennis van der Meis vorige week te vinden bij Fiat Janse om een ‘rugzak’ in ontvangst te nemen. Tevens ontving hij uit handen van verkoopmanager Arjan van Toor de sleutel van zijn nieuwe Fiat 500. ,,Het is de opnieuw uitgebrachte ‘rugzak’ maar dan in een moderne jas. Omdat dit type pas dit jaar op de markt kwam, valt hij op, een echte blikvanger dus, en daarom prima geschikt als ‘promoauto’ om onze nieuwe bedrijfspoot uit te dragen en Gorinchem alvast te laten weten dat wij er aan komen”, aldus Van der Meis.

H’VELD-G’DAM/GORINCHEM - Meis brandbeveiliging en BHV verruilt na ruim een kwart eeuw Hardinxveld-Giessendam voor Gorinchem. Medio volgend jaar opent het bedrijf haar deuren op industrieterrein Papland.

Meis brandbeveiliging en BHV verruilt het pand aan de Houtschelf in Hardinxveld-Giessendam voor een onderkomen op het Gorcumse industrieterrein Papland. Daar worden alle activiteiten onder één dak samengevoegd, ook de nieuwe BHV poot van het bedrijf.

Directeur Dennis van der Meis, zit met zijn 35 jaar al vijftien jaar in de zaak. Nieuwe activiteiten binnen het bedrijf zijn de BHV opleidingen en de levering van materialen ten behoeve van de bedrijfshulpverlening. Onder de naam ‘Meis BHV’ worden niet alleen de branchespecifieke basis- en herhalingsopleidingen verzorgd, maar ook een cursus voor het gebruik van een defibrillator (AED). Los daarvan worden nog verscheidene BHV-plus cursussen gegeven, zoals een training kleine blustoestellen.

Meis brandbeveiliging en BHV is nu nog te bereiken via telefoonnummer 0184-613765.

advertentie
advertentie