Informatieavond SKEW in De Ducdalf

Nieuws

H’VELD-G’DAM - Belangstellenden kunnen woensdag 13 mei een kijkje in de keuken van de SKEW nemen. De stichting houdt dan tussen 19.00 uur en 21.00 uur een open avond aan de Scheldestraat 1. Jong en oud kan terecht voor kennismaking en informatie.

In september start het nieuwe seizoen met een ruim aanbod aan kunstzinnige en creatieve cursussen en workshops, variërend van één dagdeel tot een aantal weken (maximaal dertien). Er is zowel aanbod voor jeugd als voor volwassenen. Zoals een cursus binnenhuisarchitectuur, digitaal fotograferen, digitaal fotobewerken, tekenen, portrettekenen, boekbinden, acrylschilderen, kleinmeubels stofferen, houtbewerken, psychologie, je mooier presenteren. En voor diegenen die willen bewegen en/of ontspannen is er t’ai chi, een Chinese bewegingsleer en Cubaanse salsa. Voor de jeugd zijn er diverse creatieve workhops, een weerbaarheidstraining, instuif en disco.

Wie geen tijd heeft voor langere cursussen maar toch zin heeft om af en toe een inspirerende workshop met een interessant thema te volgen, kan ook terecht bij de SKEW. Bijvoorbeeld op het gebied van bloemsierkunst, huisdecoratie in natuurlijke materialen, improvisatietheater en creatief.

Op de open avond kunnen bezoekers de werkwijze ervaren, kennis maken met de docenten, het lesmateriaal inzien en bijvoorbeeld een demonstratie (kleding/make-up) kleuradviezen in de praktijk of workshop bijwonen. Deze avond is er zelfs vanaf 19.15 uur een gratis introductie salsadansen in dorpshuis Drijvershof. Info: 0184-612771 (vragen naar Ilse Schrier, coördinator).

advertentie