Kleine verzamelaarsjaarbeurs in Giessenburg

22 mei 2009 om 00:00 Nieuws

GIESSEBURG - Deskundige verkopers staan zaterdag 13 juni klaar om spulletjes te slijten tijdens de jaarlijkse grote rommelmarkt in Giessenburg. Grote belangstelling wordt verwacht voor het uitgestalde antiek en curiosa. De markt krijgt steeds meer het karakter van een verzamelaarsjaarbeurs.

De sfeervolle markt wordt gehouden langs het riviertje De Giessen, nabij de Rabobank en gebouw De Stigt. Tussen 8.30 uur en 14.00 uur kunnen bezoekers terecht voor onder meer boeken, meubels, curiosa, huishoudelijke artikelen, elektronica , oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen.

Vanaf 10.00 uur worden per opbod antieke en bijzondere snuisterijen verkocht en kunnen de bezoekers leuke (en smakelijke) prijzen winnen met het Rad van Avontuur. De artikelen bij opbod kunnen vanaf 8.30 uur worden bekeken en gekeurd. Voor de jongere bezoekers zijn ook activiteiten op touw gezet.

De trekking van de grote huis-aan-huis lotenverkoop vindt om 12.00 uur plaats door notaris Van Leussen. De middenstand van Giessenburg en omstreken heeft voor prachtige prijzen gezorgd en winnaars kunnen hun prijs meteen meenemen. Natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht. Parkeren in de omgeving is geen probleem. De organisatie van de markt is dit jaar in handen van de plaatselijke Hervormde kerk.

advertentie
advertentie