Verwendag = topdag

25 mei 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Voetmassage, handmassage, het haar krullen, een eindje wandelen; het kon vorige week in De Lange Wei. De cliënten werden helemaal in de watten gelegd en konden zelf bepalen met welke activiteiten ze meededen.

In het atrium waren verschillende tafeltjes aanwezig waar de cliënten langs konden gaan om heerlijk verwend te worden. De pedicure, schoonheidsspecialist en kapster waren present. Zo konden de cliënten genieten van een voet reflexmassage, gezichtsbehandeling en een handmassage met aromatherapie. Verder kon het haar in model gebracht worden, iedereen kon een foto laten maken en ’s middags was een wandeling gepland. Ook de maag werd rijkelijk gevuld op deze dag. ’s Ochtends was er koffie / thee met gebak en ’s middags fruit met slagroom. ,,De opkomst was hoog en iedereen was erg enthousiast. Deze verwendag was zeker een topdag", aldus een woordvoerster van De Lange Wei.

Woonzorgcentrum De Lange Wei bevindt zich aan de Rembrandthof 85 in Boven-Hardinxveld en is te bereiken via 0184-678000 of info@delangewei.nl.

advertentie
advertentie