Winterdorp in kerstsfeer

21 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Haal de schaatsen maar vast uit het vet, want vrijdag 9 december kan geschaatst worden op plein Den Bogerd. In het hart van De Giessenhof ligt dan een kunstijsbaan waarop gezwierd en gekrabbeld kan worden. De Giessenhof winkeliers organiseren die dag een Kerstfair. Van 14.00 uur tot 21.00 uur is het gedeelte Peulenstraat tot aan Den Bogerd in kerstsferen. Heerlijk om vast in de stemming te komen.

Door Wil Sommeijer

Voor deze Kerstfair kunnen kramen gehuurd worden. Aanmelden kan tot 14 november bij: info@kids-en-koters.nl. Voor verenigingen en stichtingen kost een kraam 30 euro, anderen betalen 50 euro. De kerstman heeft al beloofd dat hij op bezoek komt. Ook is een arrenslee aanwezig waarin mensen op de foto kunnen en een sneeuwkanon wordt neergezet. Een gezellig zangkoor zorgt voor de muzikale kerstkrans en er is volop muziek.

De winkeliers zorgen voor lekkere kersthapjes en drankjes, waarbij de glühwein niet kan ontbreken. Verder warme wafels, oliebollen, warme chocolademelk en nog veel meer. Het winkelcentrum is geheel in kerstsfeer met verlichte kerstbomen.

Overigens probeert het actiebestuur van De Giessenhof de ijsbaan voor langere tijd op Den Bogerd te laten liggen. Gesprekken daarover zijn in volle gang. Noteer vast in de agenda: vrijdag 9 december Kerstfair in Peulenstraat en plein Den Bogerd.

advertentie
advertentie