Grote Paasshow bij Bouwmeester

29 maart 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De jaarlijkse Paasshow van Bouwmeester Watersport is zaterdag 7 en maandag 9 april meteen de start van het watersportseizoen.

Alle vaartrends voor 2012 kunnen worden bekeken. Lenard Bouwmeester van het bedrijf: ,,Alle nieuwe sloepen, sportboten, rubberboten, speedboten, RIB's, visboten, roeiboten, kinderboten, werkboten liggen er weer schitterend bij. Ook zijn er volop occasions in het aanbod, voor ieder budget. (Buitenboord)motoren zijn er ook in alle soorten en maten."

Het huidige milieuvriendelijke karakter is ook bij het bedrijf aan Binnendams 40 goed te merken, Vandaag de dag zijn vele boten op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Zo heeft Bouwmeester een groot aantal aluminiumboten, uitstekend te hergebruiken zodra de boot is afgedankt.

De nieuwe buitenboord- en inboardmotoren (benzine en diesel, red.) voldoen aan de hoogste eisen van milieubesparing. ,,Elektrisch varen is niet langer een trend, maar een ontwikkeling, de motoren worden steeds beter en energievriendelijker. Ook staan de ontwikkelingen in accu's hiervoor niet stil", zegt Bouwmeester. Volop bootonderdelen en accessoires voor alle soorten boten (ook motorjachten, zeiljachten, red.) zijn in de winkel te vinden: van een eenvoudige stootwil tot de modernste navigatieapparatuur.

Bouwmeester Watersport heeft tal van onderdelen voor de niet-watersporter, zoals verf, gas, slangen, touw, ketting, RVS boutjes, moertjes schroefjes, sluitingen, chemische toiletten, sloten, plakletters, tijdschriften, gasbenodigdheden, stroomgeneratoren, waterpompen en allerlei nautische decoratie voor in huis.

Info: 0184-615178. Kijk ook op www.bouwmeesterwatersport.nl.

advertentie
advertentie