Grootschalige groepsaankoop zonnepanelen Zuid-Holland

28 september 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Hardinxveld-Giessendam start vandaag (maandag 30 september) samen met 23 andere Zuid-Hollandse gemeenten, in samenwerking met iChoosr de tweede grootschalige groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland onder de naam SamenZonneEnergie.

Via deze groepsaankoop is het mogelijk om een compleet zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs aan te schaffen en hiermee bij te dragen aan een groener milieu.

Hoe meer mensen zich inschrijven voor de groepsaankoop, des te scherper wordt de prijs. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 30 oktober 2013 gratis en vrijblijvend inschrijven op de website www.SamenZonneEnergie.nl. Op 31 oktober vindt de veiling plaats onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. De deelnemers ontvangen vrijblijvend een persoonlijk aanbod van de leverancier die de scherpste prijs biedt.

Bij de installatie van de zonnepanelen worden lokale installateurs betrokken. Installateurs die interesse hebben in onderaannemerschap kunnen zich inschrijven via www.ichoosr.com/leveranciers. De biedende leveranciers ontvangen de gegevens van ingeschreven installateurs, en kunnen deze mogelijk benaderen met een voorstel tot samenwerking in het kader van deze groepsaankoop.

In totaal heeft SamenZonneEnergie ruim 50.000 zonnepanelen op Nederlandse daken gerealiseerd. De eerste actie in Zuid-Holland heeft bijna 10.000 zonnepanelen opgeleverd in de provincie.

advertentie
advertentie