Afbeelding
Janus Visser/BDU

Familiedagen

17 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de Evenementenhal Gorinchem worden van 22 tot en met 24 oktober de Familiedagen gehouden. Er is deze editie enorm veel te zien en te beleven tijdens de Familiedagen. Iedere dag vindt er een interessant podiumprogramma plaats waar diverse musici mooie klanken laten horen. Tevens wordt aan het einde van iedere dag met elkaar een samenzang gehouden.

Ook worden er voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd. Gezellig met je familie of vriendinnen een mooi sieraad maken? Wie is het sterkst en blijft het langst aan een spijkerbroek hangen? Wie durft te klimmen naar zeven meter hoogte? Klimmen en klauteren in de speeltuin? Met een echte trekker op de foto? Wie durft! Speel, klauter en knutselplezier voor stoere knullen en dames in de dop is dan ook gegarandeerd.

De openingstijden van de famieldagen is op dinsdag 22 oktober van 13.00 uur tot 21.00 uur, op woensdag 23 oktober van 13.00 uur tot 21.00 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Bekijk op www.familiedagen.nu alvast de complete deelnemerslijst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie