Afbeelding
Inspire2Live

Kerstconcert Papendrecht

3 december 2019 om 15:08 Activiteiten

PAPENDRECHT Op zaterdag 7 december wordt er in de Bethlehemkerk, van der Palmstraat 1 in Papendrecht een groot Familiekerstconcert gehouden. Aan deze avond werken mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin en het Mannenkoor Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk.

Verder werken aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de organist André de Jager en de pianist Gezinus Veldman aan de vleugel en het bekende trompetduo Arjan en Edith Post. Bijzonder verheugd is de organisatie met de medewerking van de bekende bariton Marco Bakker. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Zie ook www.inspire2livemusic.nl. Kaartvoorverkoop: Sjaloom, Chr. Boeken en Muziek, Veerpromenade 18, Papendrecht. Verder bij de koorleden en 's avonds aan de kerk.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie