Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
Raadspraat

Mijn naam is haas!

11 november 2020 om 10:32 Column

U kent dat liedje van het Lowland Trio wel: “Ja, mijn naam is haas, ik weet van niks, is hier wat gebeurd dan, daar weet ik niks van” … en het eindigt met: “Mijn naam is haas en ik weet nergens van”. Fractie PHILIPPO vindt dat:

GROF HUISVUIL op straat zetten niet kan, neem contact op als je niet weet hoe je het moet regelen. Het ABS is maar voor 50% van de tijd open en ophalen van grof huisvuil op verzoek is maar 1 x per 2 maanden, dat moet ook beter.

VERNIELEN niet kan, meld je na je onbezonnen daad. Ga een gesprek aan met de BOA en ga naar Bureau Halt, daar krijg je een 2e kans. Want in je hart ben je niet slecht, je hebt alleen een beetje dom gedaan.

JEUGDZORG te duur wordt. Zeg dan niet dat Den Haag de schuldige is als je zelf nooit hebt bepaald wat je onder Jeugdzorg verstaat waardoor de zorgvraag en de kosten enorm zijn gestegen.

GAS een keer ophoudt. Dwing de kwetsbaren dan niet tot geld lenen. Wij willen een Noodfonds Gaslijders uit de ontvangen Eneco gelden opzetten om lokale energiearmoede tegen te gaan.

“Mijn naam is haas en ik weet nergens van … Morgenavond is de begrotingsvergadering van de Raad, u kunt die live volgen op https://hardinxveldgiessendam.raadsinformatie.nl . Zie en luister hoe de Fractie PHILIPPO probeert de hazen te vangen.

Robert Philippo, email robertpaktdoor@gmail.com, 06-51607713, https://hardinxveld-giessendam.d66.nl/, Facebook: Groep Fractie Philippo.

[Robert Philippo, Fractievoorzitter Fractie PHILIPPO, pakt door samen met D66

advertentie
advertentie