Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
Raadspraat

De Zon Schijnt Ook Voor Jou...

Column

U kent dat liedje van André Hazes wel: “De zon schijnt ook voor jou”… en het eindigt met “jij zal dan zien, op deze wereld hoor jij thuis”.

D66 weet dat wij in deze grote gezondheidscrisis beperkt in onze vrijheid zijn. Natuurlijk om het doel te bereiken dat we hier sterker uitkomen. Want hopelijk komt er weer een tijd dat we in vrijheid overal naar toe kunnen gaan. Deze is nu beperkt maar de geschiedenis leert ons ook dat er altijd weer betere tijden komen en voor jou ook de zon zal schijnen.

D66 wil met haar verkiezingsprogramma “Een nieuw begin, laat iedereen vrij, maar niemand vallen”, dat voor iedereen de zon gaat schijnen en zich thuis zal voelen op deze wereld omdat men dezelfde kansen krijgt. Als je goed onderwijs krijgt, je gelijkwaardig behandeld wordt, de overheid niet tegenover maar naast je staat, wij elkaar vertrouwen en niet wantrouwen, we op onze eigen kracht kunnen vertrouwen, onze krachten bundelen en samenwerken.

D66, want ons land smacht naar vrijheid en perspectief, we moeten de mens centraal stellen en dat vraagt om duidelijke keuzes, D66 maakt die keuzes. Wij pakken de gevolgen van de coronacrisis aan, de groeiende kansenongelijkheid, de klimaatcrisis en de woningnood. Dit is het moment!

Kies D66, omdat u zich ook thuis wilt voelen op deze wereld omdat u alle kansen krijgt.

robertpaktdoor@gmail.com, 06-51607713, https://hardinxveld-giessendam.d66.nl/. Facebook: Groep Fractie Philippo.

Robert Philippo

Fractievoorzitter Fractie PHILIPPO, pakt door samen met D66

advertentie
advertentie