Afbeelding
Gemeente Hardinxveld-Giessendam
Raadspraat

Imagine there’s no heaven...

15 september 2021 om 10:49 Column

U kent dat liedje van John Lennon wel: “Imagine there’s no heaven…”. Het eindigt met: “and the world will live as one”. Stel je voor, er is geen buurthuis en je wilt met elkaar samen zijn...

Fractie PHILIPPO hecht veel waarde aan dat iedereen altijd zichzelf en vrij moet kunnen zijn, waar wij ons collectief voor moeten inzetten. “Laat iedereen vrij, maar niemand vallen” — het sociaal-liberalisme van D66.

Fractie PHILIPPO heeft het over Boven-Hardinxveld. Na de afbraak van de Huibjesburcht en het afgenomen Drijvershof ontbreekt het aan maatschappelijk samenzijn in een buurthuis. Nu willen inwoners geld inzamelen, helpen bouwen, de handen uit de mouwen steken hiervoor.

Fractie PHILIPPO vindt het van grote kracht getuigen dat men is opgestaan om een buurthuis te realiseren. Er is grote behoefte aan contacten, socialiseren en om gezamenlijke activiteiten te doen maar vooral om de eenzaamheid tegen te gaan. Reeds een jaar loopt er een verzoek bij het college voor het realiseren van een buurthuis, grond, financiële bijdrage of anders, zonder resultaat …

OPROEP Fractie PHILIPPO roept daarom Hardinxveldse ondernemers met een warm en sociaal hart op om aan hen een stukje grond in Boven-Hardinxveld voor een buurthuis ter beschikking te stellen. Zij zullen u zeer dankbaar zijn. Neem gerust contact met ons op:

Fractie PHILIPPO, “Wij laten iedereen vrij, maar niemand vallen”. robertpaktdoor@gmail.com, 06-51607713, https://hardinxveld-giessendam.d66.nl/, Facebook: Groep Fractie Philippo.

Robert Philippo, 

Fractievoorzitter Fractie PHILIPPO en lijstrekker D66, pakt door samen met D66

advertentie
advertentie