De Sint komt volgende week aan in Boven- en Beneden-Hardinxveld.
De Sint komt volgende week aan in Boven- en Beneden-Hardinxveld. Jan Lingen

Vaar mee met Sint en de Waterbus naar Boven-Hardinxveld

Evenementen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Dit jaar komt de Sint met de Waterbus aan op zaterdag 20 november in Boven-Hardinxveld. De aankomst met de Waterbus is om 10.15 uur aan de steiger van Riveer. Om 13.45 uur komt de Sint en zijn gevolg per trein aan op het treinstation van Beneden-Hardinxveld.

Ook dit jaar is er weer een kleur- en knutselwedstrijd voor de kinderen. De winnaars van de kleur- en knutselwedstrijd mogen mee met de Sint en de Waterbus. Zij mogen met één begeleider meevaren naar Boven-Hardinxveld en ontvangen dan hun gewonnen prijs uit handen van de Sint. De winnaars kunnen dan zelf ervaren, hoe leuk het is om samen met de Sint en Pieten de intocht mee te maken in Boven-Hardinxveld. De Pieten doen gezellige dansjes aan boord en zingen liedjes. De Sint neemt leuke cadeautjes mee voor de kinderen en er is tijd om met Sint en Pieten op de foto te gaan. Het is een belevenis die je zeker mee moet maken. Alle kinderen die meedoen aan de kleur-en knutselwedstrijd maken kans  om mee te mogen varen met de Sint en zijn Pieten. De winnaars van de wedstrijd krijgen vanzelf een uitnodiging. Het is wel belangrijk dat je e-mailadres en telefoonnummer achter op de tekening of het knutselwerk staat en of je een jongen of meisje bent. De kinderen die mee mogen varen met de Sint ontvangen hierover uiterlijk vrijdag 19 november bericht. 

KLEURPLATEN De kleur- en knutselplaten liggen klaar bij Top 1 Toys in Beneden-Hardinxveld en worden op de Merwedeschool en de Regenboogschool in Boven-Hardinxveld uitgedeeld. Voor de kinderen van 4 tot en met 5 jaar is er een kleurplaatwedstrijd en voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar ligt er een knutselplaat klaar om een kijkdoos te maken. De kinderen van 9 en 10 jaar mogen een knutselplaat halen om een Sinterklaashuis in elkaar knutselen. 

De instructies voor de knutselplaten staan achter op de tekening. De tekeningen en knutselwerken moeten uiterlijk woensdag 17 november voor 12.00 uur weer op de afhaaladressen worden ingeleverd. Voor Boven-Hardinxveld op de Merwedeschool en Regenboogschool en voor Beneden-Hardinxveld bij Top 1 Toys. 

De cadeaucheques voor de prijswinnaars worden ook dit jaar weer geschonken door Top 1 Toys. De prijswinnaars gaan op een latere datum samen met de Sint de door hun gewonnen cadeau uitzoeken bij Top 1 Toys. Maak er iets moois van en wie weet win je een leuke cadeaucheque om te besteden bij Top 1 Toys en mag je samen met één begeleider meevaren met Sint en zijn Pieten,

Het programma van de intocht in Boven- en Beneden-Hardinxveld, komt binnenkort in Het Kompas Hardinxveld-Giessendam. Hou ook de posters in de gaten en bezoek de Facebookpagina van Sinterklaas Hardinxveld-Giessendam voor het laatste nieuws over de intocht en het Sinterklaashuis. Op de Facebookpagina staat alle belangrijke actuele informatie en aandachtspunten voor de diverse Sinterklaas-evenementen van dit jaar op een rij. Per evenement zullen de op dat moment geldende aandachtspunten in verband met de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Afbeelding
advertentie