Afbeelding
Familiedagen

Familiedagen kondigt start kaartverkoop aan

4 september 2022 om 07:34 Evenementen

GORINCHEM Familiedagen, de familiebeurs die zich richt op de gereformeerde gezindte, gaat dit najaar weer van start. De laatste editie was in de herfstvakantie van 2019 en moest daarna noodgedwongen meerdere keren verplaatst worden. De kaartverkoop voor de komende editie in de herfstvakantie dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 oktober start op maandag 12 september om 12:00 uur. Familiedagen vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem.

De thema’s voor Familiedagen 2022 zijn Wonen & Leven, Winkelen, Muziek, Trouwen en Food. De beursvloer is momenteel al goed gevuld met 143 standhouders die niet kunnen wachten hun vaste klanten weer te ontmoeten.

Naast een goed gevulde beursvloer is er ook uitgebreid aandacht voor het programma met vertrouwde onderdelen zoals het Hoofdpodium, Kennislokaal en de Kinderhut. Een muziekquiz voor jong en oud, georganiseerd door Content Orgels, interessante onderwerpen behandeld door Weet Magazine en een mooi verhaal verteld door Wycliff Bijbelvertalers zijn al onderdeel van de programmering.

Ook kinderanimatie is dit jaar weer een belangrijk onderdeel van Familiedagen, springkussens, skelterbanen, oud-Hollandse spelen, kinderverhalen en een mountainbike parcour, zorgen voor vermaak van de allerkleinsten.

Recentelijk is de huisstijl van Familiedagen in een volledig nieuw jasje gestoken. ,,De uitstraling van de beurs heeft een upgrade gekregen die ook terug te zien zal zijn tijdens de beurs zelf”, aldus Manita Philipsen namens Familiedagen. ,,Wij kunnen niet wachten om iedereen weer te ontmoeten dit najaar.”

Tijdens de start van de online ticketverkoop op maandag 12 september, profiteer je tot en met maandag 26 september van het voordeligste tarief. Familiedagen is op D.V. 25 en 26 oktober te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur en op 27 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Info: www.familiedagen-gorinchem.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie