Afbeelding
Ewoud Klop

Inschrijving pappelellen gestart

lokaal

H'VELD-G'DAM Met de organisatie van een oefenavond is de inschrijving voor het Nationaal Kampioenschap Pappelellen van start gegaan. Het kampioenschap vindt plaats op 7 september van 11.00 uur tot 15.00 uur bij Museum De Koperen Knop. Er zijn twee categorieën: kids tot en met 13 jaar en ouderen vanaf 14 jaar. Deelname is gratis.

Een klein 40 enthousiastelingen trotseerden 23 juli de warmte om zich verder te bekwamen in dit Oudhollandse straatspel. Er waren in de museumtuin twee velden uitgezet, een voor het oefenen van de opslagen en een wedstrijdveld. Dit laatste blijft liggen tot en met de wedstrijddatum. Iedereen die wil kan tijdens de openingsuren van het museum komen oefenen. Op dinsdag 27 augustus is er nog een tweede oefenavond.

Om het kampioenschap goed te laten verlopen wordt iedereen die op 7 september aanstaande wil deelnemen verzocht zich vooraf op te geven. Dat kan in ploegen van twee, maar ook individuele deelnemers zijn welkom; die worden door de wedstrijdleiding in een ploeg van twee geplaatst. Opgeven kan per email: directiesecretariaat@koperenknop.nl, per telefoon: 0184-611366 of tijdens de openingstijden van het museum bij de balie. Voor elk van de categorieën zijn er naast een wisselbokaal aantrekkelijke waardebonnen te winnen.

Afbeelding
advertentie