Afbeelding
Esther Coumans

Informatiemagazine Hardinxveld-Giessendam 2022 binnenkort in de bus

23 januari 2022 om 15:49 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Akse Media heeft het informatiemagazine Hardinxveld-Giessendam 2022 gemaakt. Het magazine is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente en er zijn interessante artikelen en informatie te vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan gebruik worden gemaakt van de digitale gids, de SmartMap via http://hardinxveld-giessendam.smartmap.nl

Wie na 31 januari nog geen magazine heeft ontvangen, kan de adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiemagazine Hardinxveld-Giessendam. Ook kan op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van het informatiemagazine worden ingezien of bij de gemeente een exemplaar worden afgehaald.

Het informatiemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Hardinxveld-Giessendam) of 0223-673 010. 

advertentie
advertentie