Afbeelding
pixabay.com/tommyvideo

Huis3 vraagt sportverenigingen hun scores te doneren aan KWF

9 mei 2022 om 11:28 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Stichting Huis3 vraagt sportverenigingen in de regio een van de komende zaterdagen (14, 21 of 28 mei) hun scores om te zetten in geld en dit te doneren aan het KWF met de actie ‘Scoor tegen kanker’. 

Huis3 is vanaf maart 2021 actief met allerlei acties in samenwerking met KWF. Op www.huis3.nl zijn diverse afgeronde acties zichtbaar, maar ook de nog lopende acties. ,,Wij willen alle regionale sportverenigingen oproepen om deel te nemen. Met de actie “scoor tegen kanker” willen wij alle Alblasserwaardse sportverenigingen mobiliseren.”

Dat geldt voor voetbal-, korfbal-, schiet-, postduiven-, dart-, badminton-, biljart-, gewichtheffen-, motorcross-, zwem-, schaatsen-, tennis-, atletiekvereniging. ,,En als jouw vereniging er niet bij staat, schroom niet, mag je toch meedoen. En natuurlijk begrenst de oproep zich niet alleen tot de Alblasserwaard. Elke sportvereniging (waar dan ook) kan en mag, (“moet” eigenlijk), meedoen.”

Het idee is om voor ieder gescoord doelpunt / treffer / gelopen of gereden (kilo)meter / prestatie, geld te doneren. Dan kan als team of als individu. Een ieder bepaalt zelf hoeveel geld als team of als individu er per prestatie wordt gedoneerd. Dit kan €1,- zijn, maar ook €0,10. €10,- per score is helemaal goed. Als een team liever één vast bedrag wil doneren, dan kan dat ook. Elke euro voor het KWF is welkom.

Aanmelden: huis3.KWF@hotmail.com.

Huis3 heeft zich ten doel gesteld op 1 juli 2022 € 133.333,33 te overhandigen aan KWF. De teller staat momenteel op ruim €118.000,-.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie