Power Event
Power Event Richard van Hoek

Steamwork Power Event ‘22 groot succes

Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Het eerste Steamwork Power Event was afgelopen zaterdag een groot succes. Vanaf 9.30 uur was het mogelijk om als bijrijder in te schrijven om een ritje te maken met één van de 30 Super Cars en Dakar Truck. En dat deden de aanwezigen dan ook massaal. Na het openingswoord van burgemeester Dirk Heijkoop vertrokken de wagens om 10.00 uur voor hun eerste ritjes door Hardinxveld en omgeving. 

De gehele dag stonden de kinderen, vaders en moeders in de rij om mee te rijden. Om 15.00 uur werd de inschrijving voor de ritten gesloten en konden de laatste ritjes worden gemaakt. Voor zowel de eigenaren van de auto’s die geheel belangeloos deelname als ieder ander was het een subtropische dag. Maar beter zo met veel zon, dan donkere wolken. Tijdens de afterparty voor de chauffeurs en sponsoren kon Team 293 Steamwork het eindbedrag van €7.544,50 bekendmaken.

Een mooi bedrag welke door het team zal worden gedoneerd aan de Roparun. “De run op het leven” waar het team ook in 2023 zich weer voor zal inspannen.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie