HBO Drechtsteden opent virtueel haar deuren

9 april 2020 om 17:17 Onderwijs

H'VELD-G'DAM Op zaterdag 11 april houdt HBO Drechtsteden een virtuele open dag voor aankomende studenten en werkenden. Vanwege de situatie omtrent corona kunnen de fysieke locaties niet worden bezocht, maar door middel van een virtuele open dag worden de deuren van HBO Drechtsteden toch open gezet. Tussen 10.00 en 13.00 uur zitten docenten klaar om informatie te geven en digitaal vragen van toekomstige studenten te beantwoorden.

Een nieuwe studie kiezen is al lastig genoeg, laat staan in de huidige onzekere situatie. Om ook in deze tijd aankomende studenten en werkenden te helpen een goede studiekeuze te maken organiseert HBO Drechtsteden een virtuele open dag op zaterdag 11 april.

De docenten van HBO Drechtsteden zitten zaterdag 11 april tussen 10.00 – 13.00 uur online klaar. Iedere belangstellende krijgt vooraf een tijdsblok toegewezen. In kleine groepen geeft de docent voorlichting over zijn of haar betreffende opleiding en wordt er uitgebreid tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Ook heeft HBO Drechtsteden een online open dag pagina ingericht waarbij de aankomende student diverse filmpjes kan bekijken en een minicollege kan volgen. Op deze manier komt HBO Drechtsteden vanuit huis dichtbij.

Info en aanmelden: www.hbodrechtsteden.nl/open-dagen-en-proefstuderen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie