Juf Arma is op de Rehobotschool 40 jaar in dienst en kreeg een erehaag van haar leerlingen.
Juf Arma is op de Rehobotschool 40 jaar in dienst en kreeg een erehaag van haar leerlingen. Richard van Hoek

Jubileum op de Rehobothschool

Onderwijs

HARDINXVELD-GIESSENDAM De bovenbouw van de Rehobothschool vormde donderdagochtend op het schoolplein een erehaag voor juf Arma. Zij is ruim 40 jaar in dienst - op 1 oktober 2021 was ze 40 jaar op deze school - en dat werd gevierd met een groot jubileum. Juf Arma begon 40 jaar geleden als kleuterjuf op de Damrakker. Na de fusie is ze in alle groepen gaan werken en daarnaast doet ze enorm veel andere dingen ook op school, zo is ze intern begeleider van groep 3 t/m 8, MT lid en specialist hoogbegaafdheid. ,,Ik ga nog elke dag met veel plezier op de fiets naar school”, geeft ze zelf aan. 


Juf Nellie is op de Rehobotschool 25 jaar in dienst - Richard van Hoek

Juf Arma vierde het jubileum samen met juf Nellie, die 25 jaar op de Rehobotschool zit. Zij werd op het onderbouwplein zingend onthaald door de leerlingen. Beide juffen werden thuis opgehaald in een Volkwagenbusje. Eenmaal op school werden ze feestelijk onthaald door de leerlingen. Ook switchten de juffen even van schoolplein, zodat iedereen hen in het zonnetje kon zetten.

Na het feestelijk onthaal was het de buurt aan de leerlingen. Elke groep ging samen met Circus op school een echte circusact in elkaar zetten. En in de middag maakten ze er een echt circus van en toonde elke groep hun act. 

advertentie