Afbeelding
Gorkum TV
Met video

Game-On 2022: technische sector presenteert zich aan leerlingen

19 mei 2022 om 12:59 Onderwijs

GORINCHEM De technologische ontwikkeling in uiteenlopende sectoren in de regio Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Gorinchem is Innovatief en zowel nationaal en internationaal toonaangevend. De Stichting School & Bedrijf wil tijdens Game-on samen met het onderwijs en bedrijfsleven leerlingen van basisonderwijs laten doen en beleven dat de technologische sector leuk, toekomstgericht en perspectiefrijk is.

De Game-On zal dit jaar plaats vinden in de Evenementenhal in Gorinchem op donderdag 2 en vrijdag 3 juni 2022. Maar liefst 8 pleinen (bouw, metaal/maritiem, installatie/elektro, innovatie, water en groen, mobiliteit en transport, care-on en ICT en creatieve industrie) zijn ingericht met doe activiteiten door medewerkers van scholen en bedrijven om leerlingen uit de regio enthousiast te maken voor de technologische sector.

Het gehele event wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten (Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, Vijfheerenlanden, West-Betuwe en Altena), onderwijs (Stichting OVO, Stichting CVO-AV, Gomarus Scholengemeenschap, Stichting LOGOS, Yuverta en ROC Da Vinci College) en het bedrijfsleven.

AVONDOPENSTELLING Tijdens de avondopenstelling op donderdag 2 juni van 18:30 -20:00 uur zijn alle belangstellenden van harte welkom op de Game-On in de evenementenhal in Gorinchem.

Leerlingen van alle basisscholen en VO, studenten van het MBO, HBO en universiteiten, vaders en moeders, medewerkers van de bedrijven, geïnteresseerden van de overheid, maar zeker ook werkzoekenden of mensen die zich willen oriënteren op een carrièreswitch zijn allen van harte welkom.

Er staan diverse loopbaanbegeleiders klaar om iedere geïnteresseerde bezoeker te ontvangen. De entree is volledig gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. De avondopenstelling wordt medemogelijk gemaakt door samenwerkingspartners uit de regio.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie