Aanmelden voor de tasjesactie kan tot 4 februari
Aanmelden voor de tasjesactie kan tot 4 februari Prive collectie

‘Kom jij ook’ deelt tasjes uit voor thuis

Overig

H’VELD-G’DAM De 42ste ‘Kom jij ook’ van het interkerkelijk team uit Hardinxveld wordt dit jaar anders dan anders.  In plaats van twee kinderevangeliedagen in de Wielewaal en de Bron worden nu gevulde tasjes als alternatief aangeboden.

Voor iedereen die mee wilt doen gaan ze een tasje vullen met leuke doe-dingen. Denk aan Knutselwerkjes, Bijbelverhalen, kleuren, puzzelen, spel en diverse andere dingen. Kinderen die op de basisschool zitten kunnen zich aanmelden voor zo’n gevuld tasje tot uiterlijk 4 februari via komjijook@hotmail.com onder vermelding van je naam en groep. De tasjes kunnen  tijdens de voorjaarsvakantie op maandag 22 februari van 9.30uur tot 14.00uur worden opgehaald bij de Bron aan de Maasstraat.

In de tijd zonder Corona maatregelen zouden de twee kinderevangelisatiedagen in de Wielewaal en de Bron worden gehouden, waar de kinderen dan gebruik kunnen maken van de activiteiten die aangeboden worden. Dit jaar hebben ze gekozen voor de gevulde tasjes als alternatief, zodat de kinderen toch van de activiteiten kunnen genieten, al is het dan thuis.

advertentie